Pinner Rear House Extension

For this single storey extension project, we created an open plan so that there were no walls separating the living space and kitchen within the extension. The array of spotlights is instantly noticed and are eye catching both from inside and outside the property. As you can see the cream and chocolate brown interior complements the room. The property also incorporates many great features, including the dark wood flooring and Velux windows, which open up the extension and bring in natural lighting.

Furthermore, we fit a bespoke light above the island to add character to the kitchen area. The crème coloured bar stools create a modern look and can sit up to 6 people. The island has a smooth, clean and professional finish, whilst keeping the colour scheme the same.

Please see the below video for more.

Architraves, Bathroom, Doors, Flooring, Painting, Kitchen, Plumbing, Skimming, Single-storey Extension, Wall Removal, Wiring

Categorised in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *